LED FUTURE

Olemme innovatiivinen yritys Suomesta. Meillä on syvällinen ammattitaito materiaalien, ajoneuvojen, tilojen ja myös pienten esineiden UVC-LED -desinfioinnista.
lue Lisää
MEISTÄ

LED FUTURE oy

LED Future Oyn UV-LED-teknologia mahdollistaa UV-pohjaisten desinfektiojärjestelmien asentamisen ja kehittämisen erilaisiin ympäristöihin ja käyttötarkoituksiin.

UVC-desinfioinnissa desinfiointikohteeseen ei lisätä mitään kemikaaleja, eikä UVC-desinfiointi vaikuta desinfiointikohteen rakenteeseen tai ominaisuuksiin – UVC tuhoaa mikrobien elinvoimaisuuden vahingoittamatta desinfioitavaa kohdetta. LED –teknologialla toteutettu UVC-desinfiointi on erittäin energiatehokasta ja ekologista.

VISIOMME

VISIOMME

Kehitämme UV-pohjaisia desinfiointiratkaisuja erilaisiin ympäristöihin ja tarkoituksiin. Visiomme on olla maailman johtavin modernien desinfiointiratkaisujen kehittäjä.

LED FUTURE ARVOT

LED FUTURE / ARVOT

01

TIEDE

LED Futuren tuotteet ja työ perustuvat tieteeseen, testaukseen ja tutkimukseen. Prosessimme on tallennettu ja dokumentoitu läpi pitkän historiamme LED-desinfioinnin alalla.

02

VASTUULLISUUS

Olemme sosiaalisesti, taloudellisesti ja ympäristöllisesti vastuullisia työssämme ja kumppanina. LED Futuressa uskomme, että kaikkien nykyaikaisten yritysten on toimittava ympäristön parhaiden etujen mukaisesti.

03

MEIDÄN TYÖMME

UV-LED-desinfiointi avaa useita erilaisia, toisinaan monimutkaisiakin käyttötapoja. Olemme ratkaisuhakuisia ja työskentelemme ahkerasti palvelutiimimme ja mentaliteettimme avulla vastataksemme asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin.

04

LÄHESTYTTÄVYYS

LED Futuren dynaaminen lähestymistapa yhdistää palvelulähtöisyyden parhaisiin tuotteisiin. Kevyt ja joustava organisaatiomme pyrkii toimittamaan nopeasti erinomaisella asiakaspalvelulla.

TIIMI

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja johtavasta UVC-LED-desinfiointiratkaisusta, olemme mielellämme yhteydessä sinuun.

OTA YHTEYTTÄ

Ilkka Hirvonen

CEO, UVC Technology, Tuotekehitys, Myynti

+358 44 777 1777
ilkka.hirvonen@ledfuture.fi

Jukka Siljander

MD. Specialist in Physical Medicine & Rehabilitation, R&D, Sales

jukka.siljander@ledfuture.fi

Urho Väätäinen

MD. PH. D. Development Director, Health Care and Rehibilitation, R&D, Sales

urho.vaatainen@ledfuture.fi

Juha Tykkyläinen

Planning Director, Electrical & Automation, R&D, Sales

+358 44 777 1707
juha.tykkylainen@ledfuture.fi

HELEN TYTENKO

MA in Education, BBA
Markkinointi, Myynti (EN / RU)

+358 44 777 1706
helen.tytenko@ledfuture.fi